Înfiinţat încă din anul 2000, cabinetul medical CARDIOSAN a fost printre primele centre medicale private din Iaşi axate pe diagnosticul şi tratamentul bolilor cardiovasculare şi din domeniul medicinei interne.

Cabinetul medical CARDIOSAN, condus de către Prof. Univ. Dr. Florin Mitu, a atras din ce în ce mai mulţi pacienţi datorită profesionalismului medicilor, dotării cu aparatură de ultimă generaţie şi recomandărilor pacienţilor.

De-a lungul timpului ne-am perfecţionat continuu astfel încât să fim la curent cu ultimele noutăţi din domeniul cardiologiei şi am îmbunătăţit constant dotarea cabinetului, toate acestea cu dorinţa de a satisface şi cele mai exigente gusturi.

Scopul nostru este de a vă oferi servicii cardiologice complete, de cea mai bună calitate, cu un timp de aşteptare minim, într-un mediu cald, atractiv şi modern. Fie că aveţi patologie cardiacă şi doriţi să vă faceţi o reevaluare, fie că doriţi doar o consultaţie de control, suntem aici pentru a vă asigura o evaluare complexă de calitate.

Vă aşteptăm să avem grijă de inima dumneavoastră!

Gallery not found.