Termeni si Conditii de utilizare a website-ului www.cardiosan.ro

Site-ul www.cardiosan.ro este proprietatea Cabinetului Medical Individual Cardiosan – Mitu Florin, cu domiciliul fiscal la adresa Bld. Independentei, nr. 22, bl Y2, ap 1, Iasi, cod postal 700099. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.cardiosan.ro.

Prin utilizarea acestui website se consideră că acceptaţi termenii şi condiţiile prezentate pe această pagină. În caz contrar, este dreptul dumneavoastră de a înceta navigarea paginilor de Internet de la adresa www.cardiosan.ro.

1. Drepturi de autor

Toate materialele prezentate pe acest site sunt proprietatea “Cardiosan – Cabinet Medical Individual” şi nu pot fi copiate, reproduse, modificate, transmise, distribuite, vandute sau folosite în scop comercial fără acordul scris, în prealabil, al “Cardiosan – Cabinet Medical Individual”. Utilizatorii au dreptul de a distrubui conţinut pe reţele sociale sau alte site-uri în scopul recomandării sau promovarii website-ului, fără a altera conţinutul, prin link-uri catre paginile site-ului nostru. Totuşi, dacă contextul în care sunt făcute aceste direcţionări contravine politicilor “Cardiosan – Cabinet Medical Individual” sau aduc un prejudiciu imaginii “Cardiosan – Cabinet Medical Individual”, ne rezervăm dreptul de a solicita eliminarea linkurilor respective, iar utilizatorul are obligatia de a şterge linkurile respective în termen de 48 de ore de la solicitare.

2. Informaţiile, comentariile şi comunicatele de pe “Cardiosan – Cabinet Medical Individual” nu reprezinta o consultatie medicala si “Cardiosan – Cabinet Medical Individual” nu este responsabil, în nici un caz, pentru daune care ar putea rezulta din erori sau lipsa de acuratete a unor materiale de pe acest website.

3. Informaţiile pe care utilizatorul le furnizează, fie ele informaţii explicite sau informaţii cu caracter statistic, se supun regulilor de confidenţialitate.

4. “Cardiosan – Cabinet Medical Individual” nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele greşeli apărute pe site sau pentru orice daune care ar putea apărea de pe urma acestora. În orice caz, semnalarea lor este foarte apreciată de echipa “Cardiosan – Cabinet Medical Individual”.

5. “Cardiosan – Cabinet Medical Individual” nu stocheaza si prin urmare, nu prelucreaza date cu caracter personal de la utilizatorii acestui site.

6. “Cardiosan – Cabinet Medical Individual” nu poate garanta că mesajele trimise catre “Cardiosan – Cabinet Medical Individual” vor fi primite în forma iniţială sau ca mesajul va ramane confidenţial în timpul transmiterii.

7. Site-ul conţine link-uri catre alte site-uri. “Cardiosan – Cabinet Medical Individual” nu este răspunzător pentru conţinutul acestor site-uri, în cazul în care acele site-uri nu funcţionează corect ori sunt încărcate de malware. În orice caz, semnalarea acestor situaţii este foarte apreciată de echipa “Cardiosan – Cabinet Medical Individual”.